PendikHaber Girişi : 09 Temmuz 2024 17:24

Süleyman Turan: Birçok Partiden Teklifler Geliyor

Süleyman Turan: Birçok Partiden Teklifler Geliyor

İYİ Parti önceki dönem Pendik İlçe Başkanı ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı olan Süleyman Turan, partiden istifa etme gerekçeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ada Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltı programında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Turan, İYİ Parti'nin 31 Mart Yerel Seçimlerinde başarısız olduğunu ve parti içindeki bölünmelerin istifa kararı almasına neden olduğunu belirtti.

 

 

 

Turan, İYİ Parti'nin Olağan Kongresi'nde Koray Aydın'a destek verdiğini, mevcut yönetimin kendisine iyi bir görev teklif ettiğini ancak bu teklifi kabul etmediğini vurguladı. İstifasının ardından AK Parti'ye geçeceği iddialarına da açıklık getiren Turan, CHP ve diğer partilerden teklif aldığını fakat AK Parti ile herhangi bir anlaşmasının olmadığını söyledi.

 

Pendik'te halka yönelik siyaset yapmaya devam edeceğini belirten Turan, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in tek başına Pendik'i yönetemeyeceğini, talep edilmesi halinde Ahmet Cin'e her zaman destek vereceğini ifade etti. Turan, İYİ Parti'nin Türkiye genelindeki seçim başarısızlığına üzüldüğünü ve bundan sonraki süreçte sadece üye olarak yoluna devam edeceğini belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.