SiyasetHaber Girişi : 03 Temmuz 2024 11:00

Süleyman Turan İYİ Parti'ye Veda Etti

Süleyman Turan İYİ Parti'ye Veda Etti
İYİ Parti'nin kuruluşundan bu yana aktif olarak görev yapan ve ilçe kamuoyunun da yakından tanıdığı Süleyman Turan, yayınladığı sosyal medya mesajı ile partiden ayrılma vaktinin geldiğini açıkladı.

Turan, İYİ Parti Pendik İlçe Başkanlığını 5 yılı aşkın süre yürütmüş ve partisinin Pendik Belediye başkan adayı olmuştu.

Gerek ilçe başkanlığı gerek belediye başkan adaylığı döneminde gösterdiği başarılı performans, ilçe protokolü ve toplumun her kesimi ile kurduğu pozitif ilişkilerle dikkat çeken Süleyman Turan’ın bu kararı ilçe kamuoyunda da gündem oldu.

Siyaseti bırakmayacağını ve Pendik için çalışmalarını sürdüreceğini ifade eden Turan’ın açıklaması şöyle:






“ALLAH’A ISMARLADIK İYİ PARTİ…

Türkiye’ye güneş olma umudu ile 2017 yılında kurduğumuz, uğruna bedeller ödediğimiz, gecemizi gündüzümüze katıp maddi manevi pek çok emek verdiğimiz, evimden İYİ Parti’den ayrılma vakti gelmiştir.

Partimizin kuruluş sürecinden bu zamana kadar Genel Merkezimiz, Kurucu Genel Başkanımız Meral Akşener ve İl Başkanlığımız tarafından tebliğ edilen pek çok görevde bulunmanın onurunu yaşadım.

5.5 yıl yürüttüğüm Pendik İlçe Başkanlığım döneminde ve Pendik Belediye Başkan Adaylığım boyunca desteklerini esirgemeyen başta Kurucu Genel Başkanımız Meral Akşener’e, Genel Merkez Yöneticilerimize, İl Başkanlarımıza, İl Yöneticilerimize, İlçe Başkanlarımıza, Pendik ilçe teşkilatımıza, Yönetim Kurulu Üyelerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ve tüm İYİ Parti gönüldaşlarına çok teşekkür ediyorum.

Geçtiğimiz Nisan ayında Genel Başkanlığa seçilen kıymetli büyüğüm Müsavvat Dervişoğlu’na teşekkür eder, gönülden başarılar dilerim.

Saygılarımla.”
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Misafir 15 Temmuz 2024 12:10

    Sokak kopekleri yüzünden çocuklar oyun oynayamıyor..diskilari yüzünden hastalıklar yayılıyor...gece sokakta yürümek,gezmek zor..geceleri havlaması yüzünden bebekler,hastalar uyuyamıyor.. sokakta vahşi hayvan istemiyoruz..her gün saldırı oluyor..arabası olmayanlar için hayat daha zor..sokaklar köpeklerden acilen temizlensin..mama lobisinin gazına gelmeyin.. artık yeter...insanlar ve çocuklar sakat kalmasın ölmesin.. korkmasın..