MagazinHaber Girişi : 13 Eylül 2023 12:24

Survivor 2024 kadrosu belli oldu mu, Survivor All Star ne zaman başlıyor?

Survivor 2024 kadrosu belli oldu mu, Survivor All Star ne zaman başlıyor?

Survivor 2024 için geri sayıma başladı. Survivor 2024 kadrosu belli olmaya başladı. Survivor All Star son kadro gelişmesi de yaşandı. Acun Ilıcalı Turabi’nin yarışmaya yeniden katılacağını belirtti. Peki, Survivor ne zaman başlayacak, 2024 Survivor yarışmacıları kim?

SURVİVOR 2024 KONSEPTİ DEĞİŞECEK Mİ?

13 Haziran tarihinde gerçekleşen Survivor finalinde Acun Ilıcalı seyircilere müjdeyi verdi. Büyük final gecesi Acun Ilıcalı 2024 sezonu konseptini açıkladı.

Ilıcalı, “Önümüzdeki senenin konsepti SMS’siz Surivivor’la geliyoruz. Seyirci oylaması olmayacak. All Star yapıyoruz. İki takım da All Star olacak. Ada konseyinden adaylar çıkıyor, düelloda kaybeden eleniyor.” dedi.

SURVIVOR 2024 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor 2024 All Star’ın yayın tarihi henüz açıklanmadı ancak yarışmanın geçtiğimiz sene 15 Ocak’ta başladığı göz önüne alındığında bu sene de Ocak ayının ilk haftasında başlaması bekleniyor. Konuyla ilgili kesin bir açıklama geldiğinde haberimize eklenecektir.

2024 Survivor kadrosunda yer alan isimler

SURVIVOR’DA 8. YARIŞMACI BELLİ OLDU

Acun Ilıcalı 8. yarışmacı olarak Poyraz’ın kadroya dahil olduğunu “Katıldığı sene Survivor’da çok başarılı bir sezon geçiren Poyraz, şampiyonluğu kafaya koydu ve All Star’a katılıyor. Poyraz’ın iddialı isimlerden biri olacağına hiç şüphem yok.” sözleriyle duyurdu.

SURVIVOR 2024 KADROSU

Acun Ilıcalı sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile yarışmacıları duyurdu. Ilıcalı “Survivor AlL Star 2024’ün ilk yarışmacısı Nihat Altınkaya. O bir şampiyon. 2012’de Survivor’ı kazanan Nihat’a All Star’da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Survivor 2024’ün açıklanan ikinci yarışmacısı ise yarışmaya daha önce defalarca başarısıyla damgasını vuran Nagihan Karadere oldu. Ilıcalı; “Nagihan Karadere Survivor All Star 2024’te. Hadi bakalım Nagihan. SMS yok, meydan senin. Görelim bakalım :)” ifadeleriyle Karadere’yi açıkladı.

2024 Survivor All Star Türkiye’nin açıklanan üçüncü ismi Ogeday Girişken oldu. Acun Ilıcalı “Survivor 2017’nin şampiyonu Ogeday Girişken Survivor All Star 2024’te olacak. Yarışmalara konsantre bir Ogeday’ın iddiali bir yarışmacı olacağından şüphem yok. :)” sözlerini kullandı.

Survivor 2024’te yarışacak 4. ismin Aleyna Kalaycıoğlu olduğu duyuruldu. Acun Ilıcalı “Sevgili Aleyna Kalaycıoğlu Survivor All Star 2024’te bizimle birlikte olacak. Kendisine başarılar diliyorum.” açıklamasında bulundu. Diğer yarışmacıların önümüzdeki günlerde duyurulması bekleniyor.

Survivor 2024 kadrosunda yer alacak isimler açıklanmaya devam ediyor. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı yarışmanın beşinci ismini sosyal medya hesapları üzerinden “Katıldığı sene performansıyla hepimizin takdirini toplayan sevgili Sercan Yıldırım Survivor All Star 2024 kadrosunda olacak. Başarılar Sercan…” sözlerini kullandı.

Survivor 2024 All Star kadrosuna altıncı olarak katılan isim Damla oldu. Ilıcalı “Survivor All Star 2024’te Damla da bizimle olacak. Performansını her zaman takdir ettiğim Damla’nın yarışmanın favorilerinden olacağına şüphem yok. Başarılar Damla.” sözleriyle sevilen ismi duyurdu.

Acun Ilıcalı Survivor 2024 kadrosuna Turabi’nin dahil olduğunu “Survivor tarihinin efsane ismi Turabi 3. kez şampiyon olmak için All Star’a geliyor. MTV’de katıldığı programda da birinci olarak bizi gururlandıran Turabi’nin bu sefer zorlu rakipleri karşısında ne yapacağını merak ediyorum.” sözleriyle duyurdu.