GündemHaber Girişi : 17 Nisan 2023 19:24

Suwen Giresun mağazası açıldı

Suwen Giresun mağazası açıldı

Türkiye’nin en süratli büyüyen bayan iç giysi perakende markası Suwen mağaza ağını genişletmeye devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanında 46 vilayette perakende mağazalarıyla faaliyet gösteren Suwen Giresun’daki birinci, Türkiye’deki 161. mağazasını açtı.

İç giysiden mesken giysiye, çoraptan korseye, mayo ve bikini koleksiyonlarından lohusa kümelerine kadar bin 500’e yakın eser çeşidiyle, farklı yaş ve biçimdeki bayanlara hitap eden ve bayanların her anında yanında olmayı hedefleyen Suwen yeni açtığı mağazalarla büyümeye devam ediyor.

Giresun’daki birinci mağazasını açan Suwen, baharın gücünü yansıtan farklı tasarım ve modellerdeki iç giysi, konut giysi ve plaj giysi koleksiyonlarıyla büyük ilgi gördü.

Açılışla ilgili konuşan Suwen’in Genel Müdürü Ali Bolluk şunları söyledi:





“Bugün itibariyle Türkiye’nin 46 vilayetinde 161 mağazamız bulunuyor. Son 5 senede yurtiçinde her yıl 20-25 mağaza açtık. 2023 yılında da en az 20 mağaza açmayı hedefliyoruz. Yeni açacağımız mağazalarla daha geniş bir coğrafik alana yayılmayı ve her bayanın rahatlıkla ulaşabileceği biçimde Türkiye’nin dört bir yanında faaliyet göstermeyi planlıyoruz. Bu kapsamda daha evvel olmadığımız yerlerde de mağaza açmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Karadeniz bölgesi ve bilhassa Giresun bu manada bizim için değerliydi. Buradaki birinci, Türkiye’deki 161. mağazamızı açtığımız için memnunuz.

Öte yandan yurt dışında da yeni açacağımız mağazalarla büyümemizi devam ettireceğiz. Suwen’in bugün itibariyle Türkiye’de 161, Kıbrıs’ta 2, Romanya’da 4 ve Azerbaycan’da 1 olmak üzere toplam 168 mağazası bulunuyor. Buna ek olarak, çeşitli ülkelerde münhasır bayilik vererek Suwen mağazaları açacak firmalar ile mutabakatlar yapmaya devam ediyoruz.”

Suwen hakkında:

2003 yılında İstanbul’da kurulan Suwen, Türkiye bayan iç giysi, mesken giysi, plaj giysi ve çorap (KİEP) bölümünde faaliyet göstermektedir. Çağdaş Özel Zincir Mağazalar ortasında mağaza sayısı bakımından Türkiye’nin en yaygın ikinci mağaza ağına sahip olan Suwen’in mağazaları 2022 yılında 11,6 milyon ziyaretçi ağırlamıştır.

Suwen, kendi markası ve tasarımı ile müşterilerine hizmet vermektedir. İç giysiden mesken giysisine, çoraptan korseye, mayo ve bikini koleksiyonlarından lohusa kümelerine kadar geniş eser yelpazesiyle bir bayanın her anında yanındadır.

Suwen Türkiye’deki perakende ağını genişletmenin yanı sıra Romanya ve Azerbaycan’da faaliyet göstermektedir. Ayrıyeten Irak, Azerbaycan, Kıbrıs, İsrail ve Filistin’de üçüncü tarafların işlettiği satış noktalarında da faaliyetlerine devam etmektedir.

Hibya Haber Ajansı