GündemHaber Girişi : 05 Nisan 2023 00:10

Suwen yurt dışında büyümeye devam ediyor

Suwen yurt dışında büyümeye devam ediyor

Türkiye’nin en süratli büyüyen bayan iç giysi perakende markası Suwen 2023 yılında yurt içi ve yurt dışında açacağı yeni mağazalarla büyüme çizgisini müdafaaya devam edecek.

Suwen son olarak Moğolistan’da yerleşik bir firma ile münhasır bayilik kontratı imzaladı. Kontrata nazaran 2023 – 2027 yılları ortasında toplam 3 mağaza açılması planlanıyor.

Suwen İdare Konseyi Üyesi ve Genel Müdürü Ali Bolluk 2023 yılında yeni ülkelerde açacakları mağazalarla büyümeye devam edeceklerini belirterek kelamlarını şöyle sürdürdü:

2023 yılında yurt içinde ve yurt dışında yeni mağazalar açarak mağaza ağımızı genişletmeye, çok kanallı bir satış stratejisi ile sürdürülebilir bir büyüme çizgisi yakalamaya devam edeceğiz. Ocak ayının sonunda Bosna Hersek’te ve Türkmenistan’da bayilik kontratı imzaladık. 2023 – 2027 yılları ortasında Bosna Hersek’te 7, Türkmenistan’da da 3 mağaza açmayı planlıyoruz. Öte yandan Ürdün, Azerbaycan, Katar ve Cezayir'de iş ortaklarımız ile muahede sağladık ve münhasır bayilik kontratları imzaladık. Şubat ayı içinde Azerbaycan Bakü’de birinci mağazamızı açtık. Ürdün’de de yakın vakitte 3 mağazamızı birden açacağız. Son olarak Moğolistan’da da bayilik mukavelesi imzaladık. Burada da 2023 – 2027 yılları ortasında 3 mağaza açmayı planlıyoruz. Ayrıca münhasır bayilikler vererek; Suudi Arabistan ve Kosova’da mağaza açılışlarına yönelik görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Hedefimiz Türkiye’den özgün, kendine güvenen Türk kadınını temsil eden bir marka çıkartmak. Bu gayeye ulaşmak için de durmadan çalışmaya devam edeceğiz.”

Hibya Haber Ajansı