GündemHaber Girişi : 31 Mart 2023 15:04

Suwen’den ‘New Romantic Bride’ koleksiyonu

Suwen’den ‘New Romantic Bride’ koleksiyonu

Suwen’in yeni koleksiyonu romantik renkleri ve şık ayrıntılarıyla şık bayanların radarında. Yeni dönemde şifon ve dantel ayrıntılarını iç giysi dizaynlarına taşıyan Suwen, New Romantic Bride koleksiyonu ile şıklığı zarafete dönüştürüyor. İnce askılı kendinden pileli uçuş uçuş kumaşlı kısa gecelikleri, İspanyol kol ayrıntılı sabahlıkları ve şık külot dizaynlarıyla New Romantic Bride gelin adaylarının da koleksiyonlarında yerini alacak.

Pembe, pastel yeşil ve mavi renk alternatifleri ile tasarlanan incelikli dantellerle işlemeli gecelikleri, koleksiyonu tamamlayan şık külot modelleri ve şık sabahlıklarının çağdaş ve romantik stiliyle konut giysisi tercihlerine istikamet veriyor.

Koleksiyonda yer alan göğüs kısmı dantelli kısa gecelik dizaynları uykuda bile şık görünmenizi sağlarken, orta uzunlukta üretilen şifon dokudaki sabahlıkları külot ve geceliklerle kombinleyebilirsiniz.





Şifon ve şık dantel ayrıntıların ön planda olduğu koleksiyonda, sabahlık, gecelik ve iç giysi eserleri birbirini tamamlayan ahenkte. Suwen’in yeni Romantic Bride koleksiyonuna tüm Suwen mağazalarından ve https://www.suwen.com.tr/ adresli online alışveriş sitesinden ulaşabilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı