DünyaHaber Girişi : 14 Nisan 2023 12:20

Suwen’den şık ve zarif koleksiyon: Hera

Suwen’den şık ve zarif koleksiyon: Hera

Romantik tasarımı ve dantel ayrıntıların zarafetiyle Hera koleksiyonu şıklığınızı tamamlayacak. Her dönem özel dizaynları, şık ve tezli modelleriyle bayan iç giysi, mesken giysi ve plaj giysi modasına istikamet veren Suwen yeni koleksiyonu Hera ile şıklık ve zarafeti bir ortada sunuyor. Hera takviyeli sütyen ve Brazilian string külot ile ahenk içinde olan kısa gecelik ve sabahlıklar şıklığınızı tamamlayacak.

Romantik tasarımı ve dantel ayrıntılarıyla hem uyku hem de iç giysiniz için şık bir alternatif sunan Hera koleksiyonunda; siyah ve lila, yeşil ve pembe ile cappucino ve ekru renk kombinlerinden oluşan alternatifler ön plana çıkıyor. Hera koleksiyonu kısa gecelik, sabahlık, sütyen ve külot modelleri, dantel ayrıntılı özel kumaşı, şık tasarımı, S – XXL ve 75B – 90B geniş vücut aralıkları ile rahatlık ve şıklığı bir ortada sunuyor.

Hera kısa geceliklerde göğüs ve bel etrafındaki dantel ayrıntılar romantik bir hava katarken sabahlıkların kol ve yakasında yer alan danteller şıklığınızı tamamlıyor.

Her daim şık ve rahat, kaliteli tercihler yapmaya kıymet veren bayanların usulüne nazaran tasarlanan SUWEN eserleri tüm Suwen mağazaları ve www.suwen.com.tr adresli online alışveriş sitesinde sizi bekliyor.

Suwen Hakkında:

2003 yılında İstanbul’da kurulan Suwen, Türkiye bayan iç giysi, mesken giysi, plaj giysi ve çorap (KİEP) bölümünde faaliyet göstermektedir. Çağdaş Özel Zincir Mağazalar ortasında mağaza sayısı bakımından Türkiye’nin en yaygın ikinci mağaza ağına sahip olan Suwen’in mağazaları 2022 yılında 11,6 milyon ziyaretçi ağırlamıştır.

Suwen, kendi markası ve tasarımı ile müşterilerine hizmet vermektedir. İç giysiden mesken giysisine, çoraptan korseye, mayo ve bikini koleksiyonlarından lohusa kümelerine kadar geniş eser yelpazesiyle bir bayanın her anında yanındadır.

Suwen Türkiye’deki perakende ağını genişletmenin yanı sıra Romanya ve Azerbaycan’da faaliyet göstermektedir. Ayrıyeten Irak, Azerbaycan, Kıbrıs, İsrail ve Filistin’de üçüncü tarafların işlettiği satış noktalarında da faaliyetlerine devam etmektedir.

SUWEN Mağazaları: https://www.suwen.com.tr/magazalar

Hibya Haber Ajansı