Yeni devirde Burçin Gümüş İmmünoloji ve Gastroenteroloji İş Ünitesi Yöneticisi, Levent Öztekin ise Onkoloji ve Hematoloji İş Ünitesi Direktörü olarak vazife alacak.
İnsanı odağına alan; yenilikçi insan kaynakları siyasetleriyle eşsiz bir çalışan tecrübesi sunmayı amaçlayan Takeda, her vakit çalışanlarının gelişimine takviye oluyor ve yeteneklerinin keşfi için fırsat veriyor.
Çalışanlarının potansiyelini ortaya çıkarmak için kapsayıcı ve esnek bir insan kaynakları stratejisi yürüten Takeda Türkiye’de iki yeni atama gerçekleşti. 2017 yılında Takeda Türkiye takımına dahil olan ve son bir yıldır Hasta Hizmetleri Proje Yöneticiliği vazifesini üstlenen Burçin Gümüş, İmmünoloji ve Gastroenteroloji İş Ünitesi Yöneticisi; ilaç dalındaki 20 yıllık geçmişiyle farklı durumlarda deneyim kazanan Levent Öztekin ise Onkoloji ve Hematoloji İş Ünitesi Yöneticisi olarak atandı.
Levent Öztekin: Onkoloji & Hematoloji İş Ünitesi Direktörü
İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği kısmından mezun olduktan sonra kısa bir periyot perakende kesiminde çalışan Levent Öztekin’in ilaç kesimindeki mesleği 2002 yılında Sanofi’de Onkoloji Eser Uzmanı olarak başladı. 2006 yılında birebir kurumda Pazarlama Harikalığı Uzmanı olarak İş Operasyonları takımına geçiş yapan Öztekin, bu kısımda 1,5 sene çalıştıktan sonra pazarlama alanında Marka Müdürü olarak misyonuna devam etti. Bu durumda kazandığı tecrübeler ve gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla Ocak 2012’de yeni kurulan Onkoloji ve Hastane Eserleri İş Birimi’ne Pazarlama Müdürü olarak atanan Levent Öztekin; 2014 yılında birebir ünitede Satış ve Pazarlama Müdürlüğü misyonuna getirildi. Bu ünitede 46 kişilik grubu yöneten Öztekin, misyonu mühletince inovatif eser lansmanları, biyobenzer eser idaresi, ihale idaresi odaklı projeleri hayata geçirdi. 2020 yılından bu yana Sanofi Genzyme’da İmmünoloji İş Ünitesi Yöneticiliği vazifesini üstlenen Levent Öztekin; 2023 prestijiyle Takeda Türkiye Onkoloji & Hematoloji İş Ünitesi Yöneticisi oldu.
Burçin Gümüş: Takeda Türkiye İmmünoloji & Gastroenteroloji İş Ünitesi Direktörü
Burçin Gümüş; 2009 yılında Başşehir Üniversitesi Burslu Biyomedikal Mühendisliği kısmından mezun olduktan sonra 2013 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde tıpkı alanda yüksek lisans eğitimini tamamladı. Mesleğine 2010 yılında Eczacıbaşı-Baxter Teknik Servis Hizmetleri ve Kalite Uzmanı olarak başlayan Gümüş; 2013 – 2017 yılları ortasında sırasıyla Eczacıbaşı-Baxter ve Abdi İbrahim’de diyaliz, tıbbi aygıt ve nefroloji alanlarında Eser Müdürü Yardımcısı ve Eser Müdürü olarak misyon aldı. Nisan 2017’de Takeda Türkiye takımına Az Genetik Hastalıklar Kıdemli Eser Müdürü olarak katılan Gümüş, ender genetik hastalıklar alanında eser lansmanları, çoklu uzmanlıkları kapsayan hastalık farkındalığı ve eser farklılaştırma hususlarında başarılı kampanyalar ve şirket bünyesinde örnek uygun uygulamalar gerçekleştirdi. Burçin Gümüş; Takeda Türkiye’de ve Türkiye’nin bağlı olduğu ICMEA bölgesinde birinci kere gerçekleşen ve pilot olarak uygulanan 8 farklı dijital tanıtım kanalının harmanlandığı Omnichannel programının lansmanı ve öteki ICMEA ülkelerine adapte edilmesini içeren dijital dönüşüm süreçlerine de liderlik etti. Ayrıyeten, 2020 ve 2021 yıllarında ICMEA bölgesinde Az Genetik Hastalıklar Marka Sorumluluğu ve GEM bölgesinde spesifik dijital proje liderliği ek vazifelerini üstlenerek bu alanda global strateji gelişimine katkı sağladı. Son bir yıldır Hasta Hizmetleri Proje Yöneticisi olarak çalışan Burçin Gümüş; Takeda’da bölgesel ve global düzeyde öncü bir uygulama olarak, departman bünyesinde yeni saha rollerinin oluşturulması ve takım kurulmasını gerçekleştirerek Hasta Hizmetleri departmanının dönüşümüne liderlik etti. Burçin Gümüş; 2023 prestijiyle Takeda Türkiye İmmünoloji ve Gastroenteroloji İş Ünitesi Yöneticisi olarak atandı.
Takeda Küresel Hakkında:
Takeda, Japonya merkezli, küresel, kıymetlerine bağlı, AR-GE odaklı vizyonuyla önder bir biyofarma şirketidir ve bilimi yüksek seviyede yenilikçi ilaçlara çevirerek hastalara “Daha Sağlıklı, Daha Parlak Bir Gelecek” sunmayı amaçlamaktadır. Takeda, AR-GE çalışmalarını dört terapötik alana odaklanmıştır: Onkoloji, Gastroenteroloji, Nörobilim ve Az Hastalıklar. Ayrıyeten, Plazma Kaynaklı Tedaviler ve Aşı alanlarında da amaca yönelik AR-GE yatırımları yapılmaktadır. Sağlam ve farklı yollar içeren bir portföy oluşturmak için geliştirilmiş ortak çalışmalara dayalı AR-GE maharetlerini kullanarak ve yeni tedavi seçeneklerinin sonlarını genişleterek, insanların hayatlarında fark yaratan yüksek seviyede yenilikçi ilaçlar geliştirmeye odaklanmaktadır. Çalışanlar, hastaların ömür kalitesini arttırmaya ve yaklaşık 80’den fazla ülke ve bölgede sıhhat hizmetleri alanındaki iş ortaklarıyla birlikte çalışmaya kararlıdır.
Daha fazla bilgi için: https://www.takeda.com
Hibya Haber Ajansı �