SporHaber Girişi : 22 Şubat 2023 15:04

THF Hentbol Gönüllü Timi Pazarcık’ta afetzede çocuklarla buluştu

THF Hentbol Gönüllü Timi Pazarcık’ta afetzede çocuklarla buluştu

Türkiye Hentbol Federasyonundan yapılan açıklamaya nazaran, Türkiye Hentbol Federasyonu ile Türk Kızılay iş birliğinde geliştirilen “Yaralarımızı Hentbol ile Sarıyoruz” projesi kapsamında oluşturulan İstekli Timi, afet bölgesindeki vatandaşlara moral vermek ve psikososyal dayanak sağlamak gayesiyle zelzelenin merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde kurulan çadır kentte çalışmalarına başladı.

Türkiye Hentbol Federasyonu Lideri Uğur Kılıç, İdare Şurası Üyesi Altay Atlı ve MHK üyesi Ayberk Dilmen’in de katıldığı çalışmalarda İstekli Timi, çadırkentte kurulan hentbol alanında çocukları hentbol ile tanıştırıp, hoş anlar yaşattı.

Türkiye Hentbol Federasyonu Lideri Uğur Kılıç yaptığı açıklamada, “Hentbol Federasyonu olarak gönüllülerimizle Türk Kızılay’ı ile birlikte Kahramanmaraş Pazarcık’ta afetzedeler ile bir ortada bulunmak bizim için çok değerliydi. Hentbol oynayan çocuklarımızın yüzündeki tebessüm değer biçilmez” dedi.





THF A Klasman Gözlemci ve Türk Kızılay Gençlik Kampları Şefi Barış Çelik idaresindeki İstekli Timi’nde THF hakemleri, antrenörleri ve çalışanları ile birlikte Kahramanamaraş Hentbol Vilayet Temsilcisi Tuncay Kılınç yer aldı. İstekli Timi, hentbol aktifliğini bu hafta Pazarcık’taki başka çadır kentlerde sürdürecek.

Hibya Haber Ajansı