SiyasetHaber Girişi : 30 Ekim 2021 20:43

TİCARET BAKANI MUŞ’TAN, BAŞKAN CİN’E ÖVGÜ

TİCARET BAKANI MUŞ’TAN, BAŞKAN CİN’E ÖVGÜ

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, 30 Ekim Cumartesi Günü Pendik Belediyesi’ni ziyaret etti. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’den ilçe ve ilçedeki yatırımlar ile ilgili bilgi aldı.

Makamda ki  ziyaret, hediyeleşme ile başladı. Makamında Bakan Mehmet Muş’u ağırlayan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin meclis toplantı salonuna geçerek kendisine Pendik ile ilgili bir sunum yaptı. Görsellerle desteklenerek yapılan sunumda, yapımı devam eden ve planlanan projeler Bakan Muş’a anlatıldı.

Bakan Muş, zaman zaman sunum üzerine yorumlar yaptı ve Başkan Ahmet Cin soruları cevaplandırdı. Korona virüse rağmen büyük bir hizmet verildiğini anlatan Cin, yatırımlara ayrılan paylar ve sosyal yardımlara ayrılan paylar konusunda ilk sırada olan bir belediye olduklarını rakamlarla anlattı.

Bakan Mehmet Muş imar konusuna daha fazla eğilmek gerektiğini bu konuda büyük felaketler olmadan önlemler alınması gerektiğini belirtti.

Bakan Mehmet Muş, Pendik Belediyesi’nin çalışmalarını takdir ederek, Ahmet Cin’i çalışmalarından ötürü tebrik ederek, teşekkürlerini iletti. Program karşılıklı iyi dilekler ile sona erdi.