PendikHaber Girişi : 12 Mart 2024 09:44

TKB Pendik Şubesi’nden Kütüphane Açılışı

TKB Pendik Şubesi’nden Kütüphane Açılışı
TKB Pendik Şubesi, Esenyalı Turgut Reis İlkokulu’ndaki kütüphaneyi yoğun katılımla açtı.
TKB Pendik Şubesi’nden Kütüphane Açılışı

Başkanlığını Özen Öztanyel’in yürüttüğü Türk Kadınlar Birliği (TKB) Pendik Şubesi, derneğin kuruluşunun 100. yılı ve 8 Mart Dünya Emekçi Kadınları Anma Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

TKB Pendik Şubesi, maddi desteği ile tefrişatını yapmış olduğu Esenyalı Turgut Reis İlkokulu’ndaki kütüphaneyi törenle açtı.


TKB Pendik Şubesi ve TKB İstanbul Şubelerinin Başkanları ve delegelerinin hazır bulunduğu törene; ilçe milli eğitim şube müdürleri ile okul müdür ve müdür yardımcıları, öğretmenler, okul aile birliği ve veliler katılım sağladı.


Program çerçevesinde; günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Şiirler okundu. Kurucu Nezihe Muhittin'i ve tarihe adını yazdırmış kadınlar anıldı.    
               


Okulda düzenlenmiş olan resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi. 

8 Mart Dünya Emekçi Kadınları Anma Günü ve Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Şube Başkanı Özen Öztanyel; “Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza Esenyalı Turgut Reis İlkokulu’nda açtığımız kütüphanemiz armağanımız olsun” dedi.

Program toplu fotoğraf çekimleri ile son buldu. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.