GündemHaber Girişi : 21 Nisan 2023 11:20

Togg’a “Bayram temizliği”

Togg’a “Bayram temizliği”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın, Togg T10X’i yıkarken çekilen imajları “Bayram temizliği” notuyla paylaştı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, seçim bölgesi Bursa’da kendi kullandığı 16 BRS 99 plaka nolu Togg’u yıkadı. AK Parti Bursa Vilayet Lideri Davut Gürkan ile birlikte Togg’u yıkarken çekilen manzaraları, “Bayram temizliği” bildirisiyle paylaştı.

Bayram paklığı üzere otomobil temizliğinin de Bursa’da bir gelenek olduğunu hatırlatan Bakan Varank, şunları söyledi:

“Bunlar işin biraz latifesi ancak bayram paklığı bilhassa mesken hanımlarının, annelerimizin geleneklerinde kıymetli bir yer fiyat. Bursalıların da otomobilleriyle nasıl bir bağı olduğunu biliyorum. Bayramlardan evvel onların araçlarını yıkadıklarını biliyorum. Ben de bir Bursalı hemşehrileri olarak adete uydum. Aracımızı yıkadık, bayram temizliğimizi yaptık. Olağan Türkiye'nin Arabası, Bursalı. Bursa'nın sokaklarında hemşehrilerimiz, Türkiye'nin Otomobili’ni gördüklerinde hakikaten çok memnun oluyorlar. Türkiye'nin bu türlü bir işi başarmış olmasından ötürü gururlarını yüzlerinde, gözlerinde görebiliyorsunuz. Biz 21 yıldır Türkiye'de taş üstüne taş koymanın sıkıntısındayız. Bunun üzere hizmetleri, bunun üzere muvaffakiyetleri hamdolsun şimdiye kadar Aziz Milletimize yaşattık. Bundan sonra da Allah'ın müsaadesiyle yaşatmaya devam edeceğiz. Bu aziz millet bir ve birlikte epeyce üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey olmaz. İşte bunu, gerek Türkiye Yüzyılı'nın nişanelerinde gerek Türkiye'nin arabasında gerek Karadeniz'de bulduğumuz gazı karaya çıkararak vermeye devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı'nı aziz milletimizle birlikte inşa edeceğiz.”





Hibya Haber Ajansı