SiyasetHaber Girişi : 09 Mayıs 2023 12:25

Topaloğlu: Gençlerle  Kazanacağız

Topaloğlu: Gençlerle  Kazanacağız

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi Furkan Topaloğlu, seçim gündemi ile ilgili olarak gazetemize bir değerlendirme yaptı.

Önümüzdeki seçimlerin  Türkiye için bir yol ayrımı niteliğinde olduğunu ifade eden Topaloğlu şu sözlere yer verdi: “Kamuoyunun da takip ettiği üzere HDP’nin de içinde bulunduğu 7’li masa Türkiye’nin mevcut yapısını  ‘Kürt – Türk ikili toplum’, ‘Eyalet sistemi ve özerklik’ şeklinde değiştirmek istiyor. CHP, İYİ Parti, Saadet ve diğer ortaklar bunu ifade etmekte zorlansa da, HDP tarafı niyetini gizlemekten çekinmeyerek açık açık belirtiyor.

Bu arada başta Amerika olmak üzere, Fransa, İsviçre, İngiltere, Almanya ve diğer taraftan PKK hep bir ağızdan aynı şeyi söylemekte; Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Cumhur İttifakı’nın kaybetmesi için muhalefeti desteklediklerini deklare etmekteler. Bu doğrultuda ekonomik baskılar olmak üzere her türlü yöntem denenmektedir. Geçmişte kurgulanan iç savaş provaları, terör eylemleri, Feto darba girişimi sonuç vermeyince; son olarak siyasi bir darbe girişimi tezgahlanmaktadır.

Türk milleti ve devleti bölünmez bir bütündür. Türkiye Cumhuriyeti’nde Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Abaza, Sünni, Alevi şeklinde bir ayrım da yoktur. Binlerce yıldır bir arada yaşayan bu insanlar et ve tırnak gibi birbirine kaynaşmıştır. Nitekim ülkenin yönetiminde de her zaman söz sahibi olmuşlardır.

Malum odakların niyeti  Türkiye’yi parçalara ayırarak küçültmek, zayıf düşürmek ve yeni yüzyıldaki yükselişini engellemektir.

Milletimiz tezgahlanan hain planların farkındadır ve bu planları 14 Mayıs günü sandıkta bozacaktır.

Ben kişisel olarak özellikle, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, ülkenin geleceğini de emanet ettiği gençlere güveniyorum. Gençlerimiz olanı biteni çok daha iyi etüt edebilmekteler. AK Parti’nin iktidar olduğu dönemde ve özellikle deprem felaketinin yaşandığı süreçte gençlerimiz her bir arada omuz omuza oldular. Mevcut hükümetin fedakarca çalışmalarına hep birlikte şahit oldular. Bu yüzden de gençlerimizi yanıltmak, yanlış yöne kanalize etmek asla mümkün olmayacaktır.

Yalnızca AK Parti’de 30 yaş altı genç üye sayımız 1 milyon 300 bin civarındadır. Bu rakam her geçen gün de artmaktadır. Cumhur İttifakı’nda yer alan diğer paydaşlarımızda aynı şekilde oldukça güçlü gençlik teşkilatlarına sahipler. Yapılacak seçimlerde genç oylarla Recep Tayyip  Erdoğan ve Cumhur İttifakı’nın kazanacağına şüphem yoktur. Allah milletimize ve devletimize zeval vermesin.”