GündemHaber Girişi : 03 Mart 2023 11:20

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ağaoğlu, istifa etti

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ağaoğlu, istifa etti

Başkan Ağaoğlu’nun yaptığı açıklama şöyle:

“Kamuoyuna açıklama yapmış olduğumuz Yönetim Kurulu toplantımızda ortaya çıkan görüş ayrılıkları nedeniyle Yönetim Kurulumuz 2 Mart 2023 tarihinde Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’a gidilmesi kararı almış bulunmaktadır. Öncelikle alınan bu kararın kulübümüze ve topluluğumuza iyi olmasını temenni ediyorum.

Genel Konsey kararını talep eden arkadaşlarımızın süreci sağlıklı bir biçimde yürütmeleri ve rahat bir çalışma ortamında kongreye hazırlanmaları kanısıyla bugün prestijiyle Trabzonspor Kulübü Derneği Başkanlığı’ndan ve bağlı şirketlerimizdeki vazifelerimden istifa etmiş bulunmaktayım.

Öncelikle misyonda bulunduğum beş yıllık müddet içerisinde maddi manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, her daim dayanak veren; 1 Üstün Lig, 1 Türkiye Kupası ve 2 Harika Kupa şampiyonluğunda en büyük hisse sahibi olan başlangıçtan bugüne kadar birlikte çalıştığım tüm İdare Heyeti Üyesi arkadaşlarıma, bize bu vazifesi layık gören saygıdeğer delegelerimize ve Genel Heyetimize, tüm konsey liderlerimize, kurucu üyelerimize, geçmiş devir liderlerimize, hocalarımıza ve futbolcularımıza, idari takımımıza, tüm kulüp çalışanlarımıza, lokal ve ulusal basınımıza; Sayın Valimiz, Sayın Büyükşehir Belediye Liderimiz ve tüm ilçe belediye liderlerimize, 8’inci şampiyonluğumuzda en büyük hisse sahibi olan vefakar Trabzonspor taraftarına, üzerimde çok emekleri olan bedelli büyüklerime en kalbi hislerimle minnet ve şükranlarımı arz ediyorum.





Canım kadar sevdiğim kulübüme beş yıl lider olarak hizmet etmek hayatım boyunca yaşayabileceğim en onurlu vazifeydi.

Benden sonra vazifeye gelecek olan arkadaşlarımın ve büyüklerimin kulübümüzü çok daha yükseklere taşıyacağını ve muvaffakiyet ile yöneteceklerine tüm kalbimle inanıyorum.

Camiamızdan bizden sonra misyona gelecek lider ve yöneticilere her zamankinden çok daha fazla takviye olmaları en büyük temennimdir.

Hepimizin de çok güzel bildiği üzere elde etmiş olduğumuz muvaffakiyetler birlik ve beraberlik içerisinde yanyana vermiş olduğumuz çabalar sonunda kazanılmıştır.

Unutulmamalıdır ki; şahıslar gelir geçer aslolan Trabzonspor’dur, Trabzonspor’un başarısıdır.”

Hibya Haber Ajansı