MagazinHaber Girişi : 25 Aralık 2022 00:42

Trafik kazasında babasını kaybeden Özge Ulusoy’un son hali hayranlarını korkuttu!

Trafik kazasında babasını kaybeden Özge Ulusoy’un son hali hayranlarını korkuttu!

Ankara‘da bulunan bir yoldan karşıdan karşıya geçerken araç çarpması sonucu babası Haydar Ulusoy’u kaybeden Özge Ulusoy son haliyle herkesi korkuttu.�

Özge Ulusoy, geçtiğimiz hafta aldığı acı haberle yıkıldı. Ünlü mankenin 73 yaşındaki babası, Emekli Albay Haydar Ulusoy, Ankara’da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

Cenaze töreninde konuşan Özge Ulusoy, babasının çok iyi bir insan olduğunu dile getirerek, “Babamı hepiniz çok iyi tanıyorsunuz. Bu dünyada yaşayan bir melekti. Birçok insana aş verdi, iş verdi, korudu, kolladı. Bir insandan bile beddua almadığına çok eminim. Anneme çok iyi bir eş bize çok iyi bir baba oldu.

Şükürler olsun böyle bir insanın evladıyım. Damarımda, hücremde her şeyimde bırakıp gittiğine inanmıyorum, benim içimde yaşayacak ve gidilecek güzel bir yer varsa bunu en çok hak eden babam. O yüzden sadece dualarınızı istiyorum. Huzurla istirahat etsin” ifadelerini kullanmıştı.

Özge Ulusoy cenaze töreni sırasında gözyaşlarını tutamamıştı. Haydar Ulusoy, Üsküdar Büyük Selimiye Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kanlıca Mezarlığı’na defnedilmişti.

Babasını kaybeden Özge Ulusoy, geçirdiği kötü günlerin ardından ilk kez Nişantaşı’nda görüntülendi. Babasının kaza süreciyle ilgili davayı yakından takip eden ve sık sık sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Ulusoy’un bu süreçte çok kilo verdiği gözlerden kaçmadı.

Bir deri bir kemik kalan ve simsiyah giyinen model, basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.

Babasını kaybeden Ulusoy, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla korkunç kazanın detaylarını anlatmıştı.

“HİÇ FRENE BASMAMIŞ”

Ulusoy, şu ifadeleri kullandı:

“Babam hayatı boyunca kurallara riayet eden biriydi. Askerde havacı, füzeci albay rütbesi vardı ve ömrü boyunca askeri hakimlik yaptı ve kendisi hak, hukuk, adalet için ülkesi ve milleti için bir ömür çalıştı ve savaştı. 4 Aralık Pazar günü saat 14.05 sıralarında bir cip babama yaya geçidindeyken çarpıp onu öldürdü. Babam yaya geçidinden geçerken bu cip 100 kilometreden daha yüksek bir hızla ona vurdu. Üzüntümüz tarifsiz ve çok büyük. Maalesef üzüntümüzü daha da derinleştiren detaylar var! Bu detaylardan biri de çarpan aracın frene bile basmamış olması! Bunu tekrar edeceğim! Araç frene bile basmamış. Fren izi yok! Bu korkunç bir olay, düşündükçe kanım donuyor. Frene basmamak ne demek?”

“Kamuoyunu aydınlatmak için gerekli noktalarda gerekli açıklamaları yapacağım. Dosyaya bilerek yanlış yansıtılan şeyler var. İddia edilenin aksine babamın otopsi raporunda vücudundaki kırıklar, iç kanama ve hasarlar vücudunun sol tarafında. Eminim ki bunların nedenini saptamak yüce adaletimizin görevi. Yargı makamları doğruları ortaya çıkaracaktır. Şu anda konu yargıya intikal etmiş durumda ondan çok fazla detay vermek istemiyorum.

Bugün anlattıklarımın dışında bilgi sahibi olduğumuz birçok başka kan donduran bilgiler de var! Daha fazla detay veremiyorum. Babam bir ömür ülkesi ve milleti için çalıştı ve savaştı şimdi ben de onun için savaşacağım. Söyleyecek başka bir şey yok şimdilik. Allah herkese sıralı ölüm nasip eylesin. Tüm ölmüşlerimizin taksiratını affeylesin ve mekanları cennet olsun.”

“BABACIĞIM…”

Öte yandan babasının ölüm haberiyle sarsılan ünlü manken, Haydar Ulusoy’un kaza anında kolunda bulunan saatin kırık halini sosyal medya hesabından, “04.12.22… 14:05… Babacığım…” mesajıyla paylaşmıştı.

Üzüntüsünü takipçileriyle paylaşan manken, “Babamın ne kadar sevildiğini büyük bir gururla anladığım şu acılı günlerde bana attığınız binlerce mesajla ona layık bir evlat ve aile olduğumuzu da fark etmemi sağladınız. Tanıyan, tanımayan, güzel mesajlarıyla yüreğimi serinleten hepinize kendim ve tüm ailem adına sonsuz teşekkür ederim. Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin” notunu düşmüştü.