GündemHaber Girişi : 10 Nisan 2023 09:50

TSD Afyonkarahisar Şube Başkanı Özkara, üyelerle iftarda bir araya geldi

TSD Afyonkarahisar Şube Başkanı Özkara, üyelerle iftarda bir araya geldi

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Afyonkarahisar Şube Lideri ve Afyonkarahisar Kent Kurulu Engelliler Meclisi Lideri Faruk Özkara Milletlerarası İnsani Yardım Tertibi (WEFA) ile birlikte dün akşam düzenlediği iftar yemeği davetinde üyeleriyle buluştu.

Faruk Özkara’nın iftar yemeği davetine Afyonkarahisar Kent Kurulu Lideri Şemseddin Yasan ve eşi Emine Yasan, Kent Kurulu Lider Yardımcısı Kemal Çekiç, Kent Kurulu Genel Sekreteri Emin Çengelci, Cansuyu Derneği Afyonkarahisar Vilayet Temsilcisi Av. Mehmet Demir ve eşi, Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Afyonkarahisar Şube Başkanlığı İdare Konseyi ve çok sayıda engelli üye iştirak sağladı.

“Rabbim birlikteliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın”





Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Afyonkarahisar Şube Lideri ve Afyonkarahisar Kent Kurulu Engelliler Meclisi Lideri Faruk Özkara iftar yemeği davetinde yaptığı açıklamada ülkemizde yaşanan deprem felaketine değinerek şunları kaydetti:

“Malum ülkemizde yaşanan deprem hepimizin yüreklerini buruktu bu sebepten çok hüzünlüyüz. Bu iftar yemeğimizi depremzede kardeşlerimizle yapmakta isterdik. Bir daha ki etkinliklerimizi depremzede kardeşlerimizle yapmayı umut ediyoruz inşallah. Allah bizlere bir daha bu türlü afetler göstermesin inşallah. Bu hoş toplumsal birlikteliğe maddi ve manevi dayanaklarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın”

Hibya Haber Ajansı