DünyaHaber Girişi : 26 Mart 2023 11:50

TÜGİAD Ege’de yol haritası belirlendi

TÜGİAD Ege’de yol haritası belirlendi

TÜGİAD Ege Şubesi 6. Olağan Genel Heyeti Toplantısı sonrası misyona gelen Engin Korkmaz ve idaresi, üyelerin iştiraki ile yapılan toplantıda yeni kurulları belirledi. Evvelki devir idare heyeti lideri olan Melih Sebastien Durmuş’un Torbalı’daki tesisi Altekma’da yapılan geniş iştirakli üye toplantısında yeni devrin yol haritası da oluşturuldu.

TÜGİAD Ege Şubesi’nin Memleketler arası Münasebetler Komitesi, Girişimcilik ve İnovasyon Kurulu, Ege Etraf, Şehircilik ve Afet Uyum Kurulu,  Ege İş Geliştirme ve Üye İlgileri Kurulu ve Ege Toplumsal Alakalar ve Eğitim Komitesi olmak üzerebeş komiteye sahip olduğunu tabir eden TÜGİAD İdare Konseyi Lideri Engin Korkmaz, “Yeni dönemde komisyonlarımızı son derece işlevsel hale getirmek istiyoruz. Komisyonlarda ortaya çıkarılacak projeler hem üyeleri hem de yönetim kurulunu diri tutacaktır. O sebeple tüm üyelerimizin komisyonlarda görev almasını ve projelere aktif katkı koymalarını istiyoruz” dedi.

Komisyonların ortalarında tatlı bir rekabet içinde olacaklarını, bunun da TÜGİAD Ege Şubesi’ne bir dinamizm katacağını anlatan Korkmaz, “Komisyonlar bir STK’nın eli ayağı, mutfağıdır. Komiteleri faal olmayan hiçbir STK yalnızca idaresi ile ayakta kalamaz, başarılı işlere imza atamaz. Yeni devirde komitelerimizde ortaya çıkarılacak projelerimizi hayata geçirme noktasında başka STK, kamu kuruluşları, mahallî idareler ve üniversitelerle de işbirliği yapmak istiyoruz. Projeyi büyütme noktasında paydaşlarımızın katkısı olacağına inanıyorsak işbirliği yapmaktan asla geri durmayacağımızı da vurgulamak isterim” diye konuştu.

Komisyonların belirlenmesinden sonra evvelki periyot idare heyeti lideri olan Melih Sebastien Durmuş ve idaresine birer teşekkür plaketi verildi. �

Toplantı sonunda kurul üyeleri şu isimlerden oluştu:

“TÜGİAD Uluslararası İlişkiler Komisyonu”

Melih Sebastien Durmuş

Andaç Bilgetekin

Sena Sipahi

Özgür Baykal

Eren Çağlar Niron

“TÜGİAD Girişimcilik ve İnovasyon Komisyonu”

Gökşen Baki Demirel

Latif Şimşek

Fehmi Özkaner

Gürkan Üstünkar

“TÜGİAD Ege Çevre, Şehircilik  ve Afet Koordinasyon Komisyonu”

Mustafa Yenice

Gökşen Baki Demirel

Artun Şeber

Andaç Bilgetekin

“TÜGİAD Ege İş Geliştirme ve Üye İlişkileri Komisyonu”

Can Koparan

Serkan Er

Sercan Taştan

Fehmi Özkaner

Ayris Salcan

Onur Atar

Safa Mert Gümrükçü

“TÜGİAD Ege Sosyal İlişkiler ve Eğitim Komisyonu”

Aysu Bilgin

Safa Mert Gümrükçü

Osman Murat Ayaydın

Defne Karabiber

Toros Ay

Tuğba İpek

Şenay Karasu

Soner Kırkpınar

Hibya Haber Ajansı