GündemHaber Girişi : 15 Nisan 2023 14:20

Ulaşımda 20 yılda yapılan hizmetlere nefesi yetmedi

Ulaşımda 20 yılda yapılan hizmetlere nefesi yetmedi

Tuzla Belediye Lideri Dr. Şadi Yazıcı geçtiğimiz hafta Defne Devlet Hastanesi üzerinden yapılan siyasi algılara son 20 yılda yapılan hastane yatırımlarını tek tek saymaya çalıştığı görüntü ile karşılık verdi, görüntü da toplumsal medya da çok ilgi gördü. Lider Yazıcı bu sefer de 20 yılda yapılan otoyol, tüp geçit, havalimanı, köprü üzere ulaşım hizmetlerini saymaya çalıştı. Yarım saat süren görüntünün hızlandırışmış halini toplumsal medya hesabında paylaşan Lider Yazıcı’nın hizmetleri saymaktan nefesinin yetmediği ve sesinin zorlandığı görüldü.

Tuzla Belediye Lideri Dr. Şadi Yazıcı, geçtiğimiz hafta Defne Devlet Hastanesi’nin temel atma merasimi üzerinden yapılan siyasi algılara yanıt niteliğinde bir görüntü paylaştı, görüntüsünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlatılan ve 20 yıldır yapılan sıhhat yatırımlarını 1 dakikada saymaya çalıştı. Lider Yazıcı bu sefer de 20 yılda yapılan otoyol, tüp geçit, havalimanı, köprü üzere ulaşım hizmetlerini saymaya çalıştı. Yatırımların anlatıldığı ve yarım saat süren görüntü hızlandırılarak 2 dakikaya indirilirken yapılan hizmetleri saymaktan nefesinin yetmediği ve sesinin zorlandığı görüldü.

“Cumhurbaşkanımız meskeninin mutfağında görüntü çekmedi”

Tuzla Belediye Lideri Dr. Şadi Yazıcı, “Tüm mükemmel öyküler iki halde başlar: Ya bir insan bir seyahate çıkar, ya da kente bir yabancı gelir. Tolstoy o denli diyor. Aslında harika kıssalar değil bütün insanlık öyküleri. Ya yola çıkanların ya yoldan gelenlerin ya da yolda olanların öyküsüdür. Yollar umuttur, hayattır. Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti, hepsi ortada göz önünde olan hizmet ve eserler evresidir. Bu hizmet ve yapıtların en göz kamaştırıcıları, yollardır. Ulaşıma dair olanlardır. 22 bin 895 kilometre otoyol. 401 tünel geçiş. 434 köprü ve viyadük. 24 demiryolu sınırı, 13 kent içi raylı sistem. 56 havaalanı ve havaalanı terminali. Özetle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan meskeninin mutfağında oturup görüntü çekmedi. Yol yaptı, otoban yaptı, demiryolu yaptı, havalimanı yaptı, tünel geçişler yaptı. İnsan öykülerine yol açtı, yollar açtı” sözlerini kullandı.





Hibya Haber Ajansı