GündemHaber Girişi : 09 Nisan 2023 15:08

Urla’da ‘Yeşil Alan ve Otopark Projesi’ için çalışmalara başlandı

Urla’da ‘Yeşil Alan ve Otopark Projesi’ için çalışmalara başlandı

Urla Belediye Lider vekili Kaymakam Murtaza Dayanç, kent merkezinde hayata geçirilen Yeşil Alan ve Otopark Projesi’ne ait açıklamalarda bulundu.

Dayanç, ilçe merkezinde önemli bir otopark sorunu olduğunu belirterek, kelam konusu proje ile hem bu otopark problemine bir nebze olsun tahlil üreteceklerini, hem de kentin tam merkezinde halkın kullanımı için yeşil bir alan oluşturulacağını söz etti.

Çalışmaların kısa müddet içerisinde tamamlanacağının muştusunu de veren Dayanç, “Urlalı hemşerilerimiz her şeyin en hoşuna layık, kelam konusu alan eski haliyle çok berbat bir görünüme sahipti, 2020 yılında yaşanan İzmir sarsıntısında belediye ek binaları hasar almış ve yıkımına karar verilmişti, biz bu yıkım sürecini bu yıl gerçekleştirdik ayrıyeten bu alanda ekonomik ömrünü tamamlamış diğer riskli yapılar da mevcuttu, bunların hepsini kaldırdık.” dedi.

Dayanç, “Kentin tam merkezi tabiri caizse nefes aldı, artık ise Urla’mıza yakışır bir düzenleme yapıyoruz, iyi uğurlu olsun.” tabirini kullanarak, “Devletimizin imkanlarını son kuruşuna kadar kamuya faydalı projeler ve hemşerilerimiz için kullanmaya devam edeceğiz. Her geçen gün Urlamızın pahasına bedel katmaya devam edeceğiz, bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı