PendikHaber Girişi : 16 Eylül 2024 13:49

Velibaba Mahallesi'nde Alkol Kullanan ve Kaldırım Taşlarını Söken Şahıslara Denetim

Velibaba Mahallesi'nde Alkol Kullanan ve Kaldırım Taşlarını Söken Şahıslara Denetim

Pendik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Velibaba Mahallesi'nde alkol kullanan ve kaldırım taşlarını söken şahıslara yönelik ortak denetim gerçekleştirdi.

Ekipler, kurallara uyulması gerektiğini belirterek, uyumsuzluk durumunda cezai işlem uygulanacağı uyarısında bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Pendikli Çınar 18 Eylül 2024 11:31

    Alkol içen vatandaşlarımızın çevreden uzak yerleri vardı. Örneğin Aydos orman yolunda eski atış alanı poligonunun olduğu yer kocaman arazi isteyen içiyordu. Bunun gibi yüzlerce yeri kapattılar. Sadece orman yangını riski için değil kış mevsiminde de kapalı. Önlerine toprak barikat koyuyorlar. ee bu insanlar nerede içecek ? Zaten alkolden alınan verginin Dünya da eşi benzeri yok. Ona rağmen içiyorlar bırakın içsinler devlete büyük oranda vergi desteği sağlıyorlar. Bence belediye bu kişilere yer göstermeli ki, orada içsinler. Onlar da bu ülkenin vatandaşı , onlarda askerlik yaptı. Pendik belediyesi köpekler için dahi park yapabiliyorsa, alkol içenlerin köpekler kadar değeri yok mu ? Pendik in %75 i alkol tüketiyor. Muhafazakarlar için alkolsüz mesire alanı yapıyorsa alkol içilmesine izin verilen yerlerde yapılmalı