GündemHaber Girişi : 04 Nisan 2023 06:14

Vivense’den ZUBİZU üyelerine özel kaçırılmayacak fırsatlar

Vivense’den ZUBİZU üyelerine özel kaçırılmayacak fırsatlar

ZUBİZU, yaşadığı yerleri güzelleştirmek isteyen üyelerine, Vivense alışverişlerinde 31 Ocak’a kadar geçerli ekstra %10 indirim fırsatı sunuyor.

ZUBİZU, konutunu ve ömür alanını değiştirmek isteyen üyelerine Vivense iş birliğiyle bir kampanya sunuyor. ZUBİZU üyeleri, mutfak, bahçe, mesken dokumacılığı, mobilya ve aydınlatma üzere onlarca kategoride binlerce eser seçeneğiyle, müşterilerinin meskenlerini ve ömür alanlarını güzelleştiren Vivense alışverişlerinde ekstra %10 indirim fırsatından yararlanabilecek. Hem online alışverişlerde hem de Vivense mağazalarında geçerli olacak indirim fırsatı, 31 Ocak’a kadar devam edecek.

Vivense, itinayla seçilmiş eserleri ve özel koleksiyonlarının yanı sıra iç mimarlık hizmeti ile hoş meskenler tasarlamak için hayat alanlarına ilham verici, yenilikçi ve profesyonel hizmet anlayışını getiriyor.

ZUBİZU ve Vivense iş birliğiyle gerçekleştirilen avantajlı kampanyadan yararlanmak için tek yapmanız gereken, ZUBİZU taşınabilir uygulamasını indirerek kampanyaya katılmak.

ZUBİZU, 20 daldan 500’den fazla markayla yaptığı iş birliğiyle 4 milyon üyesine indirim kampanyaları, üyelere özel çekiliş ve davetiyeler üzere pek çok fırsat sunarak, modadan beyaz eşyaya, seyahatten dekorasyona, teknolojiden akaryakıta hayatın her alanında üyelerinin hayat kalitesini artırmaya ve hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor.


Hibya Haber Ajansı