DünyaHaber Girişi : 21 Nisan 2023 19:50

WEMIX3.0, Mblock’u bağlantı noktası konseyi ortağı ‘WONDER 15’ olarak karşılıyor

WEMIX3.0, Mblock’u bağlantı noktası konseyi ortağı ‘WONDER 15’ olarak karşılıyor

-Mblock'un düğüm doğrulama, NFT işi ve kullanılacak dijital varlık bilgilerini sağlama konusundaki deneyimi

-WEMIX3.0 mega ekosisteminin güvenliğine katkıda bulunmak ve NFT işinde sinerji yaratmak

Mblock, 2022'deki kuruluşundan bu yana doğrulama düğümleri işletiyor ve dijital varlık yatırımcılarına bilgi ve kılavuzlar sağlıyor. Birebir vakitte IP tabanlı NFT işinde de uzmanlaşmıştır ve ekosistem genişletme eforları ortasında 'NFT Digital Arka Fair'na mesken sahipliği yapmak yer alır. Mblock, eşsiz doğrulayıcı tecrübesi ve blockchain teknolojileri ile WEMIX3.0 mega ekosisteminin güvenliğine katkıda bulunacaktır. NFT işindeki sinerjik tesirleri en üst seviyeye çıkarmak için her iki tarafın uzmanlığı ve altyapısı tam olarak kullanılacaktır.





Mblock CEO'su Jungwook Kim, “WEMIX3.0, ilerici hedefleri ve teknolojileri bütünleştiren öncü bir blockchain projesidir” dedi. “Bir NCP olmaktan ve WEMIX liderliğindeki Web3 yolculuğuna katılmaktan mutluluk duyuyoruz.”

WEMIX3.0 WONDERS ve NCP hakkında daha fazla bilgi resmi web sitesinde bulunabilir. https://40wonders.wemix.com .

Wemade ve WEMIX hakkında

20 yılı aşkın tecrübesiyle oyun geliştirmede ünlü bir sanayi önderi olan Kore merkezli Wemade, oyun sanayisi blockchain teknolojisine dönerken jenerasyonda bir kere görülen bir değişime öncülük ediyor. Wemade, bağlı kuruluş WEMIX aracılığıyla, geniş bir sezgisel, kullanışlı ve kullanımı kolay Web3 hizmetleri yelpazesi sunan tecrübeye dayalı, platform odaklı ve hizmet odaklı bir mega ekosistem oluşturarak blockchain teknolojisinin benimsenmesini hızlandırmayı amaçlıyor.

Hibya Haber Ajansı