MagazinHaber Girişi : 09 Kasım 2023 15:54

YENİ BÖLÜM! Ben Bu Cihana Sığmazam 44. Bölüm Full İZLE

YENİ BÖLÜM! Ben Bu Cihana Sığmazam 44. Bölüm Full İZLE

ATV‘nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümü merakla bekleniyor. 43. Bölümde yaşanan olayların izleri 44. bölümde, ortaya çıktı. Merakla yeni bölümü bekleyen izleyiciler “Bu Cihana Sığmazam son bölüm izle” araştırmasını yapıyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam 7 Kasım Salı günü yayınlandı. 44. bölümünde neler yaşandı? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 44. Bölümü hakkında tüm detaylar…

Ben Bu Cihana Sığmazam 44. bölümde neler olduğu araştırılıyor. Heyecanlandıran yeni bölümde Leyla’nın son durumu merak ediliyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam son bölümde neler oldu? İşte, 44. bölüm özeti ve izleme detayları…

BEN BU CİHAN SIĞMAZAM 44. BÖLÜM İZLE

44. bölümde aileyi derinden sarsacak gelişmeler yaşandı. Ben Bu Cihana Sığmazam, her hafta salı günleri saat 20.00’da ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 44. BÖLÜM KONUSU

Komer’in ona söz verdiği halde Erman’ı durdurmadığını ve Leyla’ya saldırttığını düşünen Cezayir, Komer’in peşine düşer. Ancak Komer de oturup beklemeyecektir. Cezayir’i ortadan kaldıracak mükemmel bir plan yapar.

Cezayir’in artık ABD istihbaratının da düşmanı haline geldiğini ve öleceğini düşünen Dayılar, Erman Barka’yla anlaşmaya karar verirler. Erman Barka ise onun paramiliterlerinin kıyafetlerini adamlarına giydirip Leyla’ya saldırı düzenleyen kişinin peşindedir.

Cezayir adım adım Komer’e yaklaşıp onu öldürecekken, meydana gelen korkunç bir olay onu, Leyla’yı ve bütün ev ahalisini adeta yasa sokar.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM SON BÖLÜM NELER OLDU?

Massari’nin ölmeden önce söylediği “Erman hedef tahtasına karını koydu!” sözü üzerine Cezayir, Leyla’yı adeta bir koruma çemberine alır. Ancak saldırının yerini ve zamanını bilmemektedir. Bunun üzerine Erman’ın iplerini elinde tutan ve ona sözünü geçiren Komer’le konuşmaya karar verir. Ancak Komer’i bulup konuşmak düşündüğünden de zor olacaktır.

Öte yandan ablasının tehlikede olduğunu öğrenen Ömer Asaf, Cezayir’den habersiz Zeydan’ı kaçırarak, saldırının yerini ve zamanını öğrenmeye çalışır. Oysa saldırı onların hiç beklemediği birinden gelecektir.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM OYUNCU KADROSU

  • Oktay Kaynarca (Cezayir),
  • Ebru Özkan Saban (Leyla),
  • Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba),
  • Ragıp Savaş (Atakan),
  • Burak Çelik (Jean Luc)