GündemHaber Girişi : 01 Mart 2023 16:20

Yeniden Refah Partili Demir: “İman varsa imkan da vardır”

Yeniden Refah Partili Demir: “İman varsa imkan da vardır”

Yeniden Refah Partisi Adıyaman İl Başkanlığı, haftalık olağan toplantısını deprem gündemi ile çadırda düzenledi.

Yeniden Refah Partisi Adıyaman Vilayet Lideri İsmail Demir, haftalık olağan toplantıyı deprem yaralarımızı sarmaya çalışırken tıpkı vakitte, organize olmak ismine gerçekleştirdiklerini belirterek, ”Yeniden Refah Partisi Adıyaman Vilayet Başkanlığı olarak, deprem yaralarımızı sarmaya çalışırken birebir vakitte, organize olmak ismine, haftalık olağan toplantımızı da, kurduğumuz çadırda gerçekleştirdik.” ifadelerini kullandı.

Bugüne kadar yaptıkları ile ilgili olarak eksiklerini belirleyerek vatandaşlara ulaşmak adına yapabilecekleri üzerine konuştuklarını dile getiren Başkan Demir, şunları kaydetti:

“Vatandaşlarımızın acil muhtaçlıklarının temini konusunda imkanlarımızı seferber ederken, çadır ve konteyner konusunda da yetkilileri harekete geçirmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın ilgi ve teveccühlerini hissetmekten de memnunluk duyuyoruz. İman varsa imkan da vardır. Biz de umudumuzu canlı tutarak yaralarımızı sarmaya devam edeceğiz. Partimize üye olan vatandaşlarımızı da bu kutlu davada ortamızda görmekten memnun olduk. Rabbim bize yaralarımızı sarma konusunda güç kuvvet versin.”





Hibya Haber Ajansı