MagazinHaber Girişi : 02 Eylül 2024 16:52

Yeşilçam'ın ünlü ismi Ahu Tuğba Vefat Etti

Yeşilçam'ın ünlü ismi Ahu Tuğba Vefat Etti

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Ahu Tuğba, 69 yaşında Amerika Birleşik Devletleri’nin Miami şehrindeki evinde hayatını kaybetti. Türk sinemasının efsane oyuncusunun vefat haberini, yakın dostu Nuri Alço sosyal medya üzerinden duyurdu. Alço, yaptığı paylaşımda “Canım dostum Ahu’nun vefat haberini öğrendim. Kızı Anjelik ile görüştüm. Maalesef çok üzgünüm” ifadelerine yer verdi.

 

Ahu Tuğba, geçtiğimiz nisan ayında geçirdiği trafik kazası sonucu ciddi şekilde yaralanmış ve 8 saat süren zorlu bir operasyonun ardından 3 hafta boyunca yoğun bakımda tedavi görmüştü. Mayıs ayında taburcu olduktan sonra sağlık durumu hakkında konuşan usta oyuncu, “Hâlâ şoktayım, elimi kaldıramıyorum. İlaçlar ağır geliyor. Yemek yiyemiyorum. Doktorlar geçer diyor ama moralim sıfır” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

 

Haziran ayında sağlık durumu yeniden kötüleşen Tuğba, KOAH hastalığı nedeniyle tekrar hastaneye kaldırılmıştı. Bu süreçte, kızı Anjelik annesi için sevenlerinden dua istemişti.

 

Sanat dünyası, Ahu Tuğba’nın kaybıyla büyük bir üzüntü yaşıyor. Sevenleri ve hayranları, onu sinemada bıraktığı izlerle hatırlayacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.