YOZLAŞMAK BEYİNDE BAŞLAR

Yozlaşma sanatı da kapsadı sanat devrim demektir özgürlük demektir çizgisi olmaz noktası hiç olmaz sanatın her türlüsü bağımsız olarak yapılmalı.

Malesef ülkemizde Bu da ayrımcılığa maruz kaldı yandaş sanatçılar ne kadar açık saçık giyinseler de onlar hiçbir şekilde gözükmüyor ama burada sanatını icra eden düzgün kişiler harcanmakta, yaftalanmakta sırf yalakalık yapmadıkları için konserleri iptal edilmekte buna bir dur diyen de yok, hesap soran da yok şaşkınlık içinde izliyoruz bu durum nereye varacak diye .

Biraz dik durmaya çalıştın mı bu ülkede boyun eğmeden hemen müdahale edilip ambargo konuyor
tepkisizlik nereye kadar?

Sanat Bir Ülken’in akciğerleri gibidir nefes alma sebebidir.
Dil ,din, ırk gözetmeksizin evrensel olan müziğe karşı çıkanlar yozlaşmış dünyalarına hapsolmuş egolarına yenilmiş kişiler olarak tarihte yerlerini alacaklardır.

Hiçbir şey olduğu gibi kalmaz yaşandığı gibi bitmez elbet bir gün güneş doğacak ,çiçekler açacak evrensel müzikler kulağımızı dolduracak.

O kadar güzel sesler var ki tüm imkansızlıklara rağmen sesini duyurmak için uğraşanlar mutlaka bir gün keşfedileceklerdir.

Bu tarihe yanlış olan davranışlara elbet bir son gelecektir.
sözde sanatçıyım diye geçirip orasını burasını açıp özel hayatlarıyla göz doldurmaya daha doğrusu kirlilik yaratmaya devam eden sanatçı bozuntuları bir gün
layık oldukları yere dönecek yok olup gideceklerdir.

Altını balçıkla sıvayamazsınız sadece tozlanır o da bir rüzgarla yok olacaktır.
Önemli olan bunun farkındalığı bütünlüğü sahiplenilmesi biraz sabır biraz umut biraz gayret.
artık kimse yemiyor bu durumları her şeyin farkındalığı ortada sadece doğru zaman doğru
nokta.
Hepsi budur ……
Emel Araz

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.