SiyasetHaber Girişi : 22 Ocak 2024 11:33

Zafer Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Kürşat Dağ Oldu

Zafer Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Kürşat Dağ Oldu
Zafer Partisi’nin Pendik Belediye Başkan Adayı Kürşat Dağ oldu.

Zafer Partisi Genel Merkez kurucular kurulu üyesi ve Zafer Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı da olan Kürşat Dağ; 01.08.1980 aslen Erzurumlu, Pendik doğumlu. İlkokul, ortaokul lise hayatını Pendik’te tamamladı. Sakarya Üniversitesi GMYO mezunu. Makine teknikeri. 1 kız çocuğu babası. 43 yıldır Pendik’te ikamet ediyor. Ailesine ait Oba İnşaat adı altında bir inşaat firması mevcut.



Ülkü Ocakları Sakarya Üniversite Başkanlığı, Pendik'te uzun yıllar MHP’de yöneticilik, teşkilat başkanlığı, başkan vekilliği yaptı. İYİ Parti'nin Pendik kuruluşunda aktif rol aldı. Erzurum derneklerinde çeşitli kademelerde görev aldı. Pendikspor taraftarlar derneği MAGNİFİCO üyesi.




Kürşat Dağ gazetemize yaptığı değerlendirmede; “Pendik'te Türk Milliyetçilerini adaysız bırakmamak adına aday oldum. Kazanmak için yarışa girmenin dışında ayrıca bir duruş sergilemek istiyorum” şeklinde konuştu. 

‘Makam için değil Pendikliler için’ sloganıyla lansmanını yapan Kürşat Dağ, Pendik ilçesinin 3 temel sorununu ise şöyle özetliyor: Depremle mücadele, Sığınmacılar ile mücadele, Uyuşturucu ile mücadele.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.