GündemHaber Girişi : 05 Mart 2023 10:50

Zafer Partisi’nden KYK yurtlarında misafir edilen depremzedelere ziyaret

Zafer Partisi’nden KYK yurtlarında misafir edilen depremzedelere ziyaret

Gezi programında öncelikle Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile makamında görüşen heyet sonrasında depremzedeler ve çocuklarla görüşerek geçmiş olsun dilekleri sundu.

Vatandaşlarla sohbet eden Zafer Partisi Vilayet Lideri Mevlüt Tekdemir depremzedelerin talep ve gereksinimlerini dinleyerek çocuklara küçük armağanlar dağıttı.

Ziyaretin akabinde Vilayet lideri Tekdemir şunları söyledi:

“Deprem sonrası tek yürek olan Türk milletinin misafirperverliğini Afyonkarahisar’da da yerinde görmek bizi memnun etti. Sayın müdür eşliğinde gelen her konuğun KYK yurtlarında en hoş kaidelerde ağırlandığını, sarsıntıdaki psikolojilerinin burada daha da güzelleştiğini görmek çok sevindirici. Zafer partisi olarak en çok lisana getirdiğimiz husus olan sığınmacı konusundaki telaşlarımızı buradan tekrar tabir etmek istiyoruz. Devletin en kısa vakitte deprem bölgesindeki konutları tamamlaması, oranın ticari yapısının düzelmesi ve oradaki konut ve arsa satışının yabancıya yasaklanarak demografik yapının değişmemesi en büyük temennimizdir. İnşallah bütün konuk depremzedelerimiz en kısa vakitte konutlarına dönerek vatan topraklarımıza sahip çıkmaya devam eder. Depremzede konuklar için emeği geçen her yetkiliye ve buraya erzak gönderen her hayırsevere de çok teşekkür ediyoruz.”

Hibya Haber Ajansı