GündemHaber Girişi : 31 Mart 2023 00:03

Zorlu: “Siyasi iktidarın ve sözcülerinin bu gerginliği elbette boşuna değildir”

Zorlu: “Siyasi iktidarın ve sözcülerinin bu gerginliği elbette boşuna değildir”

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Şiddetli, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik paylaşımını alıntılayarak açıklamalarda bulundu.

Zorlu, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi:

“Milletimizin birliğe, huzur ve adalete gereksinim duyduğu bu güç günlerde bu ayrıştırıcı ve arbede lisanına ortak olmayacağız. Temel atma merasimi ismi altındaki ciddiyetsizliği değil de, bunu eleştirenleri maksat almak, devlet idaresinde ciddiyetin kaybolduğunun açık bir göstergesidir. Milletin gerçeklerinden her geçen gün daha da uzaklaşan siyasi iktidarın ve sözcülerinin bu gerginliği elbette boşuna değildir. İYİ Parti’nin yükselişi ve 14 Mayıs’a vuracağı mührün belirmesi, öfke ve atak lisanının sebebidir. Şu konuları da milletimize hatırlatmak isteriz. DÜZGÜN Parti, birileri üzere teröristbaşının mektubunu okutmaz. Çözüm ismi altında terör örgütlerinin hendek kazmasına, mahkeme kurmasına müsaade vermez.

Milliyetçiliği ayaklar altına alanlara müsade etmez; Cumhuriyetimizin kazanımlarından ve ‘Ne mutlu Türküm’ demekten asla vazgeçmez. Millet İttifakı ise 6 partinin kurduğu bir ittifaktır. Oy pusulasında 6 partinin logosu olacaktır. Sandığa gidince de sayabilirsiniz. Millet İttifakı, siyasi amaç ve vizyonunu 260 sayfalık ortak mutabakat metni ile tüm vatandaşlarımızla paylaşmıştır. Biz de bu metnin ardındayız. Depremzedelerimize tekrar baş sıhhati diliyoruz. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu ciddiyetsiz şovlara, kutuplaştırıcı lisan ve hücumlara karşın umudumuzu yitirmeyeceğiz. Sizlerden 45 gün daha sabır rica ediyoruz. Birlikte kazanacağız ve yaralarımızı süratle saracağız.”






Hibya Haber Ajansı