EkonomiHaber Girişi : 05 Nisan 2023 00:04

ZUBİZU üyelerine özel %5 hediye fırsatı Damat Tween mağazalarında

ZUBİZU üyelerine özel %5 hediye fırsatı Damat Tween mağazalarında

ZUBİZU üyeleri, Damat Tween mağazalarında tüm kampanyalara ek ekstra %5 ikram fırsatı kazanıyor. Yeni dönem alışverişlerinde geçerli kampanyadan Nisan ayı sonuna kadar faydalanılabilir.

Yeni kuşak enerjiyi yakalamak isteyenlerin tercihi Damat Tween mağazalarından yapılacak alışverişlerde, 2022 İlkbahar/Yaz, 2022-2023 Sonbahar/Kış ve 2023 İlkbahar/Yaz koleksiyonlarına ilişkin tüm eserlerde, ZUBİZU üyelerine özel kampanya devam ediyor. Bej, ekru ve fındık kabuğu tonlarındaki yeni dönem dizaynlarıyla kentin nabzını tutan Damat Tween mağazalarından 30 Nisan’a kadar yapacakları alışverişlerde ZUBİZU üyelerine tüm kampanyalara ek anında %5 ikram indirim uygulanacak. Yalnızca mağazalarda geçerli kampanya, başka çek kullanımlarıyla ise birleştirilemeyecek.

Damat Tween, yeni koleksiyonunda da sürdürülebilir moda anlayışını, özgüveni yüksek tasarım lisanıyla koruyor. İtalya’nın esaslı kumaş fabrikalarında, rafine kumaşlarla üretilen ceket ve kabanlar hem ofis hem de günlük şıklığa uygun ekipler Damat Tween mağazalarında.

5 milyona yakın üyesine yeme-içmeden modaya, seyahatten arabaya, sağlıklı ömürden sanat ve cümbüşe farklı hayat biçimlerine uygun teklif ve içerikler sunan ZUBİZU, üyelerine hayatlarını kolaylaştıran tecrübe ve ayrıcalıklar yaşatmaya devam ediyor.

Kampanyalarla ilgili ayrıntılı bilgilere ve çok daha fazlasına ZUBİZU’dan ve Damat Tween mağazalarından ulaşılabilir.

Hibya Haber Ajansı